Klantervaringen

Hieronder kun je jouw persoonlijke ervaring met BFPA delen met de bezoekers van onze website. Dit kan kort en krachtig, maar ook iets meer uitgebreid.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Wordt niet getoond online!
Hier kun je een eigen onderwerp invullen waarmee BFPA je van dienst is geweest
Wat is je ervaring met BFPA?

Samen een huis kopen

Frans heeft ons geadviseerd over de aankoop van een woning bij verkoop van 2 woningen. Wij wonen nu in mijn huis, mijn vriend is gescheiden en heeft zijn huis al verkocht. Wij hebben dus allebei een woningverleden en eigen privévermogen. Bovendien is mijn vriend ZZP-er en heeft hij kinderen en ik niet. Kortom, voor ons een complexe vraag over hoe we e.e.a. moeten regelen als we samen een nieuwe woning aankopen. Met behulp van het advies van Frans is ons een hoop duidelijk geworden en hebben we meer zicht op hoe we de zaken kunnen regelen.
Frans: bedankt!

Mirjam van Groenestein

Financieel echtscheidingsadvies

Frans heeft ons met advies, fin. puzzels, mogelijkheden , onpartijdigheid en betrokkenheid begeleid in de verdrietige periode rond de scheiding na 40j huwelijk. Ik heb een woning , aangepast i.v.m. mijn MS ziekte, zonder inkomen. Het zag ernaar uit dat we de woning moesten verkopen of onverdeeld laten. En dan? Naar een appartementje met balkonnetje, geen ruimte voor mijn kleinkinderen om te logeren, zonder tuin?

Lees meer/minder

Voor dit schrikscenario kon op basis van vakkundigheid en creativiteit de oplossing gevonden worden waarmee we beiden geholpen waren. Na de verdeling van het pensioen van mijn man bleek het mogelijk om mijn deel direct na de scheiding vervroegd in mei te laten ingaan, met een tijdelijk hogere uitkering tot mijn AOW leeftijd. Samen met de partneralimentatie had ik daarmee een inkomen waardoor het mogelijk werd het huis op mijn naam te zetten. Vanaf mijn AOW leeftijd heb ik met alleen mijn pensioen voldoende inkomen om in mijn huis te kunnen blijven wonen zonder hoge hypotheeklasten.
Vandaar deze recensie!

Heleen

Bedrijfsbeëindiging en pensioenplanning

Heel goede, integere voor-, tijdens en nabegeleiding bij onze bedrijfsbeëindiging. Alles tot in de puntjes geregeld, met een verre, uiterst kundige, financiële en belastingtechnische blik in de toekomst. Frans heeft ons echt veel (belasting)geld en zorgen bespaard!

Yvonne Boonstoppel

Financieel echtscheidingsadvies

Bij onze echtscheiding prima geholpen door de mediator, maak zeker zo belangrijk was in mijn geval (61 jaar) de zekerheid van inkomen na stoppen van de alimentatie en daar heeft Frans mij zeer kundig bij geadviseerd.
Mijn vragen werden per omgaande opgepakt en beantwoord, wat in een echtscheidingsfase belangrijk is.

Lees meer/minder


Zelfs na het akkoord van het echtscheidingsconvenant kunnen wij nog rekenen op op maat gemaakt advies bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.
KLarenbeek